Mar 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

bangun jak dr tidur,buka belog..trus nmpk segmen abg ben ni...
wahh...ni yg best ni....segmen yg membuatkan aku ingin balik kampung...wwwaaarrgghh abg ben jahat...

latar belakang aku??jap tengok belakang jap...tiada pula latarnya..hahaha..bengong..ok ok..seyes ahh...disebabkan segmen ni ikut negeri kelahiran so aku mau cakap bahasa negeri kelahiran aku...ok baa...nama aku yanty..panggil aku yanty...hahaha...aku ni lahir di hosp Queen Elizabeth Kota Kinabalu..skg hosp 2 kena runtuh..huhu...anak ke-4 dr 6 adik beradik..adik-beradik soma dekat KK cna....aku jak ni yg berada di perantauan..huuaa mau balik...
aku keja alaa besa2 jak laa...malu pulak mau cakap..tapi,mau gtau ni...aku langsung nda happy ngan keja ni..yala,sebab keja ni laa aku nda dapat ngan family aku...tensen.... :(
blog pebret??yeeaahh,musti laa abg ben..ngan abg azman...pastu suka menyibuk di belog bedua ni...ain n faiz...ain besfren aku dr kecik2 lg...faiz pulak aku bru jak kenal dr blogger ni tp entri dia soma yg best2 punya..hahahhaa....
blog yg aku nda suka masuk??belum lagi ada rasanya...kan aku baru lg...tapi,aku nda suka kalau belog 2 yg sangat kucar kacir..membuat kan aku malas mau tengok...upss...jangan terasa yaa,ni secara generalnya..tiada ketan ngn sepa2...ngeee...
impian terhadap blog ni??impian??apa ahh??mau femes macam abg ben...yeeaahh...hahaha...sbnrnya belog ni aku buat tuk melahirkan rasa hati jak...kdg2 ada benda kita susah mau cakap dengan manusia lebih senang lepaskan dalam bentuk tulisan kan kan kan....

p/s : aku rindu mau balik KK...hhuuaa.......abg ben..kinapa kaa segmen ini dibuat??tapi yg aku pun gatal mau ikut buat apa kan??hahhaa......aku rindu mau makan butterprawn,lokan bakar,yoyo dan semuanya laa..hhhhuuaaa....

16 comments:

  1. singgah dari segmen BA
    salam perkenalan...

    seronoknya dapat kenal blogger2 dari pelbagai negeri!

    ReplyDelete
  2. singgah dari blog en Ben...
    salam perkenalan dari sabah bah kita...

    ReplyDelete
  3. salam kenal , thx singgah blog saya..:)
    sabah majuu bh..:D

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segmen blog kelahiran :)


    jom jenguk orang MELAKA jugak. heheh

    http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal blogger sabah..
    dtg melawat dr blog abg ben..

    ReplyDelete
  6. haa..jumpa lagi anak jati sabah.
    asal mana?

    singgah dari blog abg Ben kita! hehe

    ReplyDelete
  7. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    ReplyDelete
  8. salam kenal..terjah dari blog ben

    terbang jauh ke negeri sabah pulak

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    ReplyDelete
  10. salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  11. 0rang k0lumpo datang menjengah...

    ReplyDelete
  12. blogger pahang sini..keep blogging :)

    ReplyDelete
  13. blogger pahang sini..keep blogging :)

    ReplyDelete
  14. salam dari negeri jiran :)

    http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  15. mlawat kwn2 sabah...
    go sabah...hehehe... :)

    ReplyDelete
  16. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete